Portofolio

http://cosminmihu.info/blog/wp-content/uploads/574851_446633455405051_1266651945_n.jpg
VeloTM App

VeloTM App

Aplicaţia expune funcţionalitatea sistemului public de biciclete VeloTM (http://velotm.ro/) din Timisoara. Scopul aplicaţiei este acela de a uşura deţinătorilor de smartphones accesul la harta standurilor de biciclete din cadrul sistemuluiVeloTM. Aplicaţia nu este oficială, fiind deţinută de Cosmin Mihu.

Politia Romana App

Politia Romana App

Aplicaţia expune diferite functionalitati ale site-ului oficial de politie (http://politiaromana.ro/). Scopul aplicaţiei este acela de a uşura deţinătorilor de smartphones accesul la harta sectiilor de politie, aflarea celor mai noi evenimente si posibilitatea de a accede in randurile politiei.

Bus Bucuresti App

Bus Bucuresti App

plicaţia Bus Bucuresti pentru achiziţionare de bilete pe baza de SMS. Cu ajutorul acesteia se pot achiziţiona bilete de autobuz/troleibuz/tramvai pe orice mijloc de transport public din Bucuresti. Include şi abonamente valabile maxim o zi pe toate liniile din Bucuresti. De asemenea oferă informaţii despre liniile de transport, staţiile şi localizarea lor pe hartă. Pentru fiecare linie se pot vizualiza staţiile prin care trece.

Inspectorul Pădurii App

Inspectorul Pădurii App

Aplicatia Inspectorul Pădurii permite cetățenilor să efectueze verificări independente privind legalitatea transporturilor de lemn. Utilizarea acesteia conduce la responsabilizarea societăţii civile, creşterea gradului de transparenţă şi eficientizarea procesului de combatere a tăierilor ilegale, respectiv decongestionarea Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă - 112.

ClujBikeApp

ClujBikeApp

Aplicaţia expune funcţionalitatea sistemului public de biciclete ClujBike (http://clujbike.eu/) Scopul aplicaţiei este acela de a uşura deţinătorilor de smartphones accesul la harta standurilor de biciclete din cadrul sistemului ClujBike.

Restaurant

Restaurant

Site-ul restaurantului "La Cina" Cluj-Napoca, realizat in iarna anului 2015.

Can you tap?

Can you tap?

"Can you tap?" este un Android game. User-ul este pus in ipostaza de a incerca sa faca tap pe anumite numere afisate la un moment dat pe ecran.

iPOS

iPOS

iPOS este un sistem prototip de tip Point of Sale. Permite gestiunea unui restaurant/magazin.

DexMobile

DexMobile

Aplicaţia permite căutarea definiţiilor unui anumit cuvânt din limba română. De asemenea include lista cuvintelor zilei de pe dexonline.ro. Permite partajarea definiţiilor şi marcarea lor. Funcţionează şi fără conexiune activă la internet utilizând modului offline.

DexDesk

DexDesk

Aplicaţia permite căutarea definiţiilor unui anumit cuvânt din limba română.

CTP Cluj-Napoca(RATUC)

CTP Cluj-Napoca(RATUC)

Aplicaţia CTP(fostul RATUC) Cluj-Napoca pentru achiziţionare de bilete pe baza de SMS. Cu ajutorul acesteia se pot achiziţiona bilete de autobuz/troleibuz/tramvai pe orice mijloc de transport public din Cluj-Napoca. Include şi abonamente valabile maxim o zi pe toate liniile din Cluj Napoca. De asemenea oferă informaţii despre liniile de transport, staţiile şi locatizarea lor pe hartă.

Meditur Medias

Meditur Medias

Aplicaţia Meditur Medias oferă informaţii despre liniile de transport, staţiile si orarul fiecarei linii din municipiul Medias.

SMS Unlimited

SMS Unlimited

Aplicația permite spam de SMS. Bună pentru a face o farsă. Tocmai așa a și venit ideea dezvoltării ei, pe 1 aprilie 2013 ora 4:00 AM, scopul fiind de a trezi lumea prin trimiterea unui număr mare de SMS-uri prin apăsarea unui singur buton.

BaseConverter

BaseConverter

Permite conversia numerelor intre diferite baze de numeratie de la 2 la 36, inclusiv sistemele binar, octal si hexazecimal.

Vendetta File Explorer

Vendetta File Explorer

Este o aplicaţie cu ajutorul căreia se realizează operaţii de baza asupra sistemului de fişiere de pe un dispozitiv ce rulează sistemul de operare Android. Mai exact, se pot copia, mută, redenumi, crea sau şterge fişiere sau foldere.

Heart Attack Detective

Heart Attack Detective

Aplicatia a fost gandita cu scopul de a detecta preinfarctul, fiind posibila astfel instiintarea prealabila a acestuia. Aplicatia comunica cu un dispozitiv de tip wearable care monitorizeaza pulsul, iar bazat pe un algoritm bine definit se poate stabili aparitia preinfarctului.

KCalculator

KCalculator

Aplicaţia permite calcule de operaţii cu numere din diferite baze matematice (2-36). Metodele de calcul gestionează stringuri, realizează operaţiile cifra cu cifra şi returnează rezultatul tot ca string.

KConverter

KConverter

KConverter App - aplicaţia permite conversii de numere din şi în diferite baze matematice (2-36). Metodele gestionează stringuri, realizează operaţiile cifra cu cifra şi returnează rezultatul tot ca string. Diferenţa faţă de alte aplicaţii asemănătoare este faptul că input-ul este gestionat că şi un string, iar astfel teoretic, poate avea un număr infinit de cifre, nefiind limitat de către procesor.

FotoArhiva

FotoArhiva

Aplicaţia reprezintă proiectul meu de atestat profesional în informatică. A fost dezvoltată cu scopul de a stoca o baza de date cu imagin istorice, grupate în categorii pe 3 nivele.